Ben je op zoek naar een specifiek verhaal? Je vindt het het snelst via onderstaande zoekfunctie.
Welkom bij de aids-club


Boekarest - De politie in de stad Clujin in Roemenie heeft de veiligheidsmaatregelen op openbare plaatsen en bij disco's opgevoerd naar aanleiding van geruchten dat tieners door onbekenden zijn geprikt met naalden die waren besmet met hiv, het virus dat aids veroorzaakt.

Lokale kranten meldden twee weken geleden dat jonge mensen waren gestoken of bedreigd door personene die zeiden hiv-besmette naalden te hebben gebruikt.

Het weekblad Clujeanul meldde dat de aanvallers het speciaal voorzien hadden op jonge vrouwen. Het blad citeerde een vriendin van een slachtoffer, dat had gezegd dat zij bij het betreden van een disco was gestoken.

Nadat zij een prik had gevoeld, fluisterde een jongen in haar oor; "nu ben je een van ons."

Waar of niet waar?
Dit verhaal stond in de Drentse Courant. Een andere variant gaat alsvolgt: Een meisje was op vakantie geweest naar Spanje en had daar een leuke jongen leren kennen. Het was blijkbaar echte liefde, ze konden niet zonder elkaar. Natuurlijk gingen ze met elkaar naar bed.

Op het einde van de vakantie gaf hij haar een cadeau mee en drukte haar op het hart pas open te maken als ze thuis was, dan zou ze een mooie herinnering aan hem hebben. Toen ze thuis kwam en het hoopvol opende, zag ze een dood kuikentje in het doosje liggen en een kaartje met de tekst: Welcome to the world of aids.

Copyright
Privacybeleid
Contact