Ben je op zoek naar een specifiek verhaal? Je vindt het het snelst via onderstaande zoekfunctie.
De behaarde Lifter

Na een avondje bioscoop komt een meisje aan bij haar auto. Tot haar grote verbazing merkt ze dat er een oud vrouwtje heeft plaatsgenomen op de passagiersstoel.

Verwonderd tracht zij het oude vrouwtje uit haar auto te praten, maar het vrouwtje beweert dat zij geen geld meer heeft voor de bus en ze dus niet meer thuis kan komen. Daarop stelt het meisje voor om de oude dame naar huis te vervoeren.

Na enige tijd merkt het meisje dat de handen van het oude vrouwtje enorm behaard zijn. Plots beseft ze dat het oude vrouwtje geen vrouw is, maar een man die zich verkleed heeft.

Het meisje blijft cool en rijdt gewoon op de auto voor haar in. De man naast haar schrikt van de botsing, stapt uit en zet het op een lopen.

Wanneer de politie arriveert, vindt deze in de kofferbak een heel arsenaal slagersmessen.

Waar of niet waar?
In Belgie circuleerden er in 2003 veel verhalen over bijlmoordenaars, nadat De Gazet van Antwerpen een uitgebreid artikel over dit fenomeen plaatste.

Vooralsnog is er helemaal niets waar van verhalen over bijlmoordenaars die, al dan niet in vermomming, automobilisten te grazen nemen. Zelfs niet in Belgie.

Copyright
Privacybeleid
Contact