Ben je op zoek naar een specifiek verhaal? Je vindt het het snelst via onderstaande zoekfunctie.
Borstkijkers leven gezonder

Goed nieuws voor mannen: Het staren naar de borsten van een vrouw is goed voor de gezondheid van een man. Het leidt er zelfs toe dat de levensverwachting vegroot wordt. Dit blijkt uit medisch onderzoek.

Volgens Dr. Karen Weathrerby de New England Journal of Medicine is tien minuten staren naar rondborstige vrouwen te vergelijken met een half uur fitness. Dr. Weatherby en drie mede-onderzoekers in ziekenhuizen in Frankfurt kwamen tot deze opmerkelijke conclusie na het vergelijken van de gezondhedistoestand van 200 mannen.

De helft van de mannen moest dagelijks naar vrouwenboezems kijken, de andere helft werd opgedragen om dat juist te voorkomen. Het onderzoek bracht na vijf jaar aan het licht dat borst-kijkers een lagere bloeddruk, een regelmatiger hartslag en minder hartkwalen hadden.

"Door seksuele opwinding gaat het hart sneller pompen, hetgeen de bloedcirculatie stimuleert", aldus Dr. Weatherby. "Er is geen twijfel mogelijk. Staren naar borsten maakt mannen gezonder. Uit ons onderzoek blijkt dat slechts een paar minuten staren naar borsten de kans op een hartaanval al met de helft vermindert."

"Ik raad iedere man van boven de 40 aan om dagelijks minstens 10 minuten naar borsten te kijken. Liefst D-cup of groter. Wij denken dat de gemiddelde man zijn leven daarmee met vijf jaar kan verlengen."

Waar of niet?
Yeah, right. En van het kijken naar voetbal wordt je intelligenter. Bron van het verhaal is de Weekly World News. Dit Amerikaanse blad staat bekend om zijn betrouwbare berichtgeving. Elvis Presley heeft bijvoorbeeld een vaste column in het blad.
Copyright
Privacybeleid
Contact