Ben je op zoek naar een specifiek verhaal? Je vindt het het snelst via onderstaande zoekfunctie.
Home made cookies

Een Amerikaanse soldaat is gelegerd op een basis in de Perzische Golf. Op een dag ontvangt hij een pakje van zijn vrouw met een doos zelfgebakken koekjes en een videoband. Zoals gebruikelijk deelt hij de inhoud van het pakje met de rest van zijn kameraden.

Terwijl ze de koekjes eten, bekijken de soldaten de videoband. Op de band staan een aantal TV-programma's. Aan het eind van de videoband staan amateur-opnamen van de vrouw van de soldaat. Ze staat naakt beslag te kloppen in de keuken. De soldaten joelen, terwijl de soldaat vergeefs probeert de video uit te zetten.

Plotseling verschijnt er op de videoband een naakte man in beeld. De man wordt door de vrouw gepijpt. Als hij is klaargekomen spuugt de vrouw het sperma in de beslagkom. Dan kijkt ze in de camera en terwijl ze haar kin afveegt zegt ze: "Ik hoop dat je de koekjes lekker vond. Ik wil van je scheiden."

Waar of niet?
Dit verhaal was erg populair ten tijde van de Golf-oorlog (uhm... die van 1992), maar is een beetje in de vergetelheid geraakt. Zowel de herkomst als het waarheidsgehalte van het verhaal zijn onduidelijk.

Het verhaal kent een paar variaties. In een daarvan draagt de vrouw een masker en wordt ze door verschillende mannen genomen voor ze het masker afdoet en tegen de camera verklaart dat ze wil scheiden.
Copyright
Privacybeleid
Contact