Ben je op zoek naar een specifiek verhaal? Je vindt het het snelst via onderstaande zoekfunctie.
Duracell gaat langer mee

Een vrouw wordt binnengebracht op de Eerste Hulp van het ziekenhuis met een wel heel vreemde klacht: aanhoudende en niet aflatende orgasmes. Wat is het probleem?

Met het schaamrood op haar kaken bekent de vrouw dat ze een vibrator in haar vagina heeft ingebracht, die ze er niet meer uitkrijgt. Ook de broeders op de Eerste Hulp lukt het niet de vibrator, die overdwars klemzit, te verwijderen. Een operatie is noodzakelijk.

Aangezien de operatie met gevoelige apparatuur moet worden verricht, mogen er geen trillingen zijn. De vrouw moet daarom eerst wachten tot de batterijen van haar vibrator eindelijk leeg waren. Pas daarna kon zij eindelijk geopereerd worden. Wanneer het eindelijk zover is, is ze al meer dan honderd keer klaargekomen. Ze heeft de batterijen namelijk net ververst.

Waar of niet?
Niet opereren in verband met trilgevaar? Leuk bedacht maar niet waar. Wat wel waar is, is dat er een medicijn op de markt is tegen schizofrenie dat als onverwachte bijwerking heeft dat patienten zomaar spontane orgasmes kunnen hebben.

De pharmaceutische industrie heeft laten weten hard te werken aan een oplossing, maar veel patienten hebben te kennen gegeven nog wel even te kunnen wachten.

Copyright
Privacybeleid
Contact