Ben je op zoek naar een specifiek verhaal? Je vindt het het snelst via onderstaande zoekfunctie.




Flappie's verrijzenis



Een kennis heeft een hond en op een dag komt die thuis met een dood konijn in de bek. Het is een wit konijn dat onder de modder zit en kletsnat is. Ze herkennen het konijn als zijnde van de buren die net een weekje met vakantie zijn.

Ze besluiten het konijntje grondig schoon te maken, fohnen het droog en leggen het netjes gekamt terug in het hokje. Hopelijk denken de buren dan aan een natuurlijke dood.

Een paar dagen later komt de buurvrouw langs. Uiteraard heeft de kennis het nergens over. Op een gegeven zegt de buurvrouw dat er iets vreemds is gebeurd. Het konijntje van hen was net voor de vakantie overleden en ze hadden hem in de tuin begraven, maar nu lag hij ineens weer in het hok...

Waar of niet waar?
Dit verhaal is ook in de Verenigde Staten erg bekend. Daar verloopt het verhaal iets anders. Buurman ontdekt dood konijn in de bek van zijn hond, koopt een levend konijn en plaatst dat in het hok. Buurvrouw komt terug van vakantie en krijgt een hartaanval als ze ontdekt dat haar konijn weer tot leven is gekomen.





Copyright
Privacybeleid
Contact