Ben je op zoek naar een specifiek verhaal? Je vindt het het snelst via onderstaande zoekfunctie.
De liefde voor fruit


De 22-jarige Patrick Lawrence uit het Amerikaanse Dacula is afgelopen vrijdag om 11.38 uur 's avonds gearresteerd in een pompoenenveld. Lawrence wordt openbare dronkenschap, wellustig gedrag, ontucht en onzedelijk gedrag ten laste gelegd.

Assepoester in vermomming De verdachte verklaarde dat hij vrijdagavond langs een pompoenenveld reed, en besloot te stoppen. "Pompoenen zijn zacht en sappig van binnen. En er was verder niemand in de buurt."

Lawrence verklaarde dat hij zijn wagen aan de kant zette, een pompoen uitzocht die aan zijn behoefte voldeed en daar een gat inmaakte. Hierna gebruikte hij de pompoen om aan zijn gerief te komen. Lawrence had niet door dat hij al enige tijd werd gadegeslagen door een politie-auto uit Gwinnett County. Hij merkte hun aanwezigheid pas op toen agente Brenda Taylor hem benaderde.

"Het was een merkwaardige situatie, dat is een ding dat zeker is", aldus Taylor. "Ik liep naar Lawrence maar hij ging gewoon door met zijn pompoen. Ik zei: 'Pardon meneer, maar weet u wel dat u een pompoen aan het naaien bent?' Hij reageerde heel verrast, keek me toen aan en zei: "Een pompoen? Verdomme. Dan is het dus al middernacht geweest."

Waar of niet?
Het verhaal zou ooit in de New York Times hebben gestaan, meldt de oorspronkelijke inleiding van het verhaal. Dat is niet zo. Net zoals er mensen zijn die het een kick vinden e-mailvirussen te schrijven en die wereldwijd terug te vinden, zijn er ook mensen die het leuk vinden om zelf broodje aap-verhalen te schrijven en zien hoe die zich verspreiden.

De bedenker kan tevreden zijn. Het verhaal is, twee jaar nadat het voor het eerst in nieuwsgroepen opdook, inmiddels op honderden plekken op internet te vinden.

Copyright
Privacybeleid
Contact