Ben je op zoek naar een specifiek verhaal? Je vindt het het snelst via onderstaande zoekfunctie.
Moeders in nood


Onderstaande opmerkingen zouden door moeders zijn ingevuld op formulieren van het Amerikaanse Child Support Agency, een organisatie die alles in het werk stelt vaders van kinderen te achterhalen om hen te laten meebetalen aan de opvoeding.

* Met betrekking tot de indentiteit van de vader van mijn tweeling: John Smith is de vader van het ene kind. Ik ben er niet helemaal zeker van wie de vader van het andere kind is, maar volgens mij is hij dezelfde avond verwekt.

* Ik weet niet wie de vader van mijn kind is omdat ik ziek uit een raam hing toen ik onverwacht van achteren genomen werd. Ik kan u wel een lijst geven met namen van mannen die volgens mij op het feest aanwezig waren.

* Ik weet niet wie de vader van mijn dochter is. Hij rijdt in een BMW die nu een gat in de portier heeft door de stiletto hak van mijn schoen. Misschien kunnen jullie garages in deze buurt bellen om te zien of hij het heeft laten maken.

* Ik heb nog nooit gevreeen met een man. Ik ben in afwachting van een brief van de paus waarin bevestigd wordt dat ik onbevrucht ontvangen ben en dat Jezus terug is op aarde.

* Ik weet niet wie de vader van mijn kind is omdat alle soldaten voor mij op elkaar lijken. Hij zat bij de Groene Baretten.

* John Smith is de vader van mijn zoon. Als jullie hem weten te achterhalen, willen jullie dan vragen wat hij gedaan heeft met mijn AC/DC CDs?

* Ik weet niet wie de vader van mijn dochter is. Zij werd verwekt op een feest waar ik onveilig gevreeen heb met een man die ik die avond ontmoet heb. Ik weet wel dat de seks zo goed was dat ik flauwviel. Mochten jullie de vader weten te achterhalen, willen jullie zijn telefoonnummer dan aan mij doorgeven?

Waar of niet?
Uit een nieuwsgroep op internet. Degene die bovenstaand bericht postte kon ook niet zeggen of er enig waarheidsgehalte in zit.

Copyright
Privacybeleid
Contact