Ben je op zoek naar een specifiek verhaal? Je vindt het het snelst via onderstaande zoekfunctie.

At close range

Sean Penn staat niet alleen bekend als een briljant acteur, maar ook als een agressief mannetje dat er nogal eens op los slaat. Meermalen werd de acteur veroordeeld wegens mishandeling nadat hij weer eens iemand (meestal een fotograaf) een kaakslag had toegediend.

In de film 'At Close Range' speelt Sean Penn samen met Christopher Walken. Walken speelt het hoofd van een criminele familie. Sean Penn speelt zijn zoon. De relatie van vader en zoon is vertroebeld en op een gegeven moment pakt Sean Penn een pistool dat hij op het voorhoofd van zijn vader zet.

De vader reageert doodsbang in de film. Dat is niet een kwestie van goed acteren van de kant van Christopher Walken. De angst is echt. Want dit is wat er gebeurde:

Vlak voor de scene werd opgenomen, riep Sean Penn tegen iemand van de film-crew: "Geef me het andere pistool." Vervolgens liep hij met dit pistool af op Christopher Walken en plaatste dat pistool tegen een doodsbange Walken, die ervan overtuigd was dat hij tegenover een agressieve acteur met een werkelijk geladen pistool stond.

Nadat de scene was afgelopen schold Christopher Walken Sean Penn verrot. Sean Penn grijnsde en liet hem het pistool zien. Het was een nep-pistool. Samen met de prop-man had Sean Penn dit opzetje bedacht om de scene meer spanning te geven.

Copyright
Privacybeleid
Contact