Ben je op zoek naar een specifiek verhaal? Je vindt het het snelst via onderstaande zoekfunctie.

Captain Kirk's feestgedruis

Een paar jaar voordat hij doorbrak met zijn rol als Captain Kirk in de tv-serie Star Trek had de Amerikaanse acteur William Shatner de grootste moeite om aan de bak te komen.

Shatner was dan ook blij dat hij was uitgenodigd voor een party in de villa van een beroemde producent in Hollywood. Wellicht dat hij hier de aandacht kon trekken van iemand die hem een rol in een film kon bezorgen.

Shatner arriveerde bij het feest met zijn dochtertje en zijn vijftig kilo zware hond. Hij ontdekte al snel dat hij een foute inschatting had gemaakt. Met zijn spijkerbroek en t-shirt was hij completely underdressed. Alle gasten droegen smokings en galajurken.

Om het nog erger te maken dook de hond meteen het zwembad in, rende er weer uit, sprong met modderige poten kwispelend tegen de jurk op van actrice Gloria Vanderbilt en schudde zich droog tussen de andere gasten. William Shatner verliet het feest zo snel als hij kon.

Jaren later kwam Shatner in het vliegtuig acteur Henry Fonda tegen. William Shatner was inmiddels wereldberoemd dankzij zijn rol in Star Trek.

Henry Fonda kwam op Shatner af en zei: "He, ik weet wel wie jij bent. Ben jij niet die acteur met die hond die op dat feestje de jurk van Gloria Vanderbilt verknalde?"

Copyright
Privacybeleid
Contact