Ben je op zoek naar een specifiek verhaal? Je vindt het het snelst via onderstaande zoekfunctie.
Een 2e klas moord

Een vrouw was met de trein op reis. Toen ze voorbij een aantal rijen huizen reed, meende ze te zien hoe een man probeerde een andere man over het balkon te gooien....

Zodra ze op de plaats van bestemming aankwam belde ze meteen de politie die meteen in aktie kwam omdat de vrouw zo'n nauwkeurige beschrijving gaf van wat ze gezien had. Volgens haar was de ene man bijna bloot en de ander had een donker pak aan en waren ze met elkaar aan het vechten.

Toen de politie ter plaatse kwam, vonden ze alleen een man die net gedoucht had. Wat bleek: de man was na een dag surfen thuisgekomen en had zijn surfpak onder de douche uitgespoeld en vervolgens over het balkon gehangen zodat het kon drogen. Juist op dat moment reed de trein voorbij.

Waar of niet waar?
Dit verhaal werd ingestuurd door Sandra van Hunen. Volgens haar is het waar gebeurd en heeft het verhaal een paar jaar geleden in de krant gestaan. Diverse mensen hebben bevestigd dat zij het in de krant hebben gelezen, al is dat op zich geen reden om aan te nemen dat het waar is.

Copyright
Privacybeleid
Contact