Ben je op zoek naar een specifiek verhaal? Je vindt het het snelst via onderstaande zoekfunctie.
...en er was licht

Een man van 20 probeerde begin augustus vanuit zijn voortuin te kijken naar een regen van vallende sterren. Dat lukte echter niet zo best, aangezien er voor zijn huis een straatlantaarn stond. Daardoor was het niet donker genoeg om veel te zien aan de sterrenhemel.

In plaats van een andere plek te zoeken waar het wel donker was, besloot de geirriteerde man om met een mes de electriciteitsdraden kapot te knippen.

De man werd geelectrocuteerd en stierf onmiddellijk.

Waar of niet waar?
Het verhaal is waar gebeurd. Het gebeurde in Californie op 12 augustus 2002. Het slachtoffer maakt goede kans op een nominatie voor de Darwin Award, een fictieve prijs die gegeven woord aan diegene die op de meest stomme manier om het leven komt.

Een van de genomineerden van het afgelopen jaar kwam ook door electrocutie om het leven. Iemand was met een aantal pilsjes een hoogspanningsmast in geklommen. Toen hij moest plassen, raakte hij een van de electriciteitsdraden. Op de draad stond meer dan 120.000 volt en urine geleidt zeer goed. Hoe goed, is niet helemaal bekend, want het slachtoffer kan het niet meer navertellen.

Copyright
Privacybeleid
Contact