Ben je op zoek naar een specifiek verhaal? Je vindt het het snelst via onderstaande zoekfunctie.
Het verstopte condoom

Een echtpaar uit Milaan (zij 30, hij 35) meldde zich afgelopen weekeinde bij de gynaecoloog op het vakantie-adres in Massa, Toscane. De vrouw had ondragelijke pijnen in haar onderbuik. Na een kort onderzoek kon de dokter de nerveuze echtgenoot geruststellen.

Condoom "Volgende keer voorzichtiger zijn", zei de dokter tegen de man in de wachtkamer. Er was namelijk niks ernstigs aan de hand. De pijnen bleken te zijn veroorzaakt door een condoom, die ooit ongemerkt in de vagina van de vrouw was achtergebleven. De arts kon het condoom verwijderen en de pijn verdween direct.

Jammer alleen dat de echtgenoot zich niet kon herinneren ooit een condoom te hebben gebruikt.

Waar of niet?
Dit verhaal stond ooit te lezen in de Volkskrant. En alles wat in de krant staat is waar, ben je geneigd te denken. Aan het waarheidsgehalte van bovenstaand verhaal kun je een vet vraagteken toevoegen. Het is een variant op een klassiek, sterk vergelijkbaar broodje-aapverhaal, dat bekend staat als "niet waar":

Man belt loodgieter omdat de WC verstopt is. Loodgieter ontdekt al snel de oorzaak en vist een aantal condooms uit de pot. Man stamelt: "jamaar, ik heb nog nooit een condoom gebruikt."

Een andere variant: Tijdens het vrijen voelt een man iets tegen zijn penis aanstoten. Hij gaat op (inwendig) onderzoek uit en vindt een trouwring.

Copyright
Privacybeleid
Contact