Ben je op zoek naar een specifiek verhaal? Je vindt het het snelst via onderstaande zoekfunctie.
De verkrachte hoerenloper

Een man uit Den Haag besluit op een zomerse avond in augustus eens lekker naar de hoeren te gaan. Zijn oog valt op een jonge vrouw met grote borsten.

Verwachtingsvol gaat de man naar binnen. Daar verloopt alles aanvankelijk zoals men dat bij een hoer mag verwachten. Tot het moment dat de man plotseling het bewustzijn verliest.

Wanneer hij weer bijkomt is de hoer verdwenen. Wel merkt de man als hij opstaat dat hij anaal verkracht is. De man doet aangifte bij de politie. Zij vertellen hem dat een 29-jarige travestiet actief is in de hoerenbuurt. Zij sluiten niet uit dat veel meer mannen op deze manier 'genomen' zijn, maar uit schaamte geen aangifte bij de politie hebben gedaan.

Waar of niet?
Dit is waar gebeurd op 3 augustus 1999 in een peeskamertje in de Geleenstraat in Den Haag. De Haagsche Courant berichtte over het voorval op 4 augustus en het verhaal wordt desgevraagd bevestigfd door de stadsredactie van de Haagsche Courant en door de politie Haaglanden.

Er is een massa broodje-aap verhalen waarin slachtoffers bedwelmd en verkracht worden. Bekend voorbeeld: Een man wordt in het cafe verleidt door een bloedmooie vrouw. Ze doet hem een oneerbaar voorstel en samen vertrekken ze naar een motel.

Daar laat de man zich naakt op bed vastbinden. Op dat moment komt uit de kamer ernaast een beer van een vent in een batman-costuum die de man anaal verkracht.

Copyright
Privacybeleid
Contact