Ben je op zoek naar een specifiek verhaal? Je vindt het het snelst via onderstaande zoekfunctie.
De seksueel overdraagbare wormen

Een studente pikt in een cafe een man op voor een one night stand. De nacht is prettig, opwindend en lekker, maar na een paar dagen krijgt de studente last van jeuk en uitslag in haar kruis.

De studente gaat naar de dokter, die lang en bezorgd kijkt en haar vervolgens doorstuurt naar een specialist in het ziekenhuis. De specialist onderzoekt de studente, maakt een paar aantekeningen en vertelt de jonge vrouw dat ze over een week de uitslag krijgt.

Na een week krijgt de studente opeens bezoek van twee rechercheurs. "Goedendag, mevrouw. Mogen we even binnenkomen. We willen graag het een en ander van u weten." Wanneer de studente vraagt waarom, vertelt een van de rechercheurs dat de politie altijd door het ziekenhuis wordt ingeschakeld wanneer er bij iemand lijkwormen ontdekt zijn.

Wat blijkt: De man met wie de studente naar bed is geweest, werkt in een groot ziekenhuis. Hij heeft toegang tot het mortuarium en heeft daar zeer frequent seks bedreven met overleden patienten.

Waar of niet waar?
Het is natuurlijk een geweldig verhaal, maar het is niet waar. De oorsprong van dit verhaal ligt hoogstwaarschijnlijk bij de Deense horror-film "Nattevagten" (Nachtwacht) uit 1994, waarin necrofilie een belangrijke rol speelt.

Copyright
Privacybeleid
Contact